Protestantse Gemeente Sleen

De Protestantse Gemeente Sleen organiseert ook dit jaar een kerstpakkettenactie.

Ook dit jaar is dit nodig. Steeds meer mensen worden geconfronteerd met stijgende prijzen. Er is een groep mensen, ook in onze omgeving die niet meer weet hoe ze de boodschappen moeten betalen. De maand december is dan helemaal een zware maand om door te komen.

Het zou mooi zijn als we met uw hulp deze mensen een extraatje kunnen bieden.

De Diaconie vraagt hiervoor het volgende van u: u kunt een kant-en-klaar pakket af leveren bij de Diaconie, of artikelen beschikbaar stellen waaruit we zelf een pakket samenstellen.

U kunt hierbij denken aan koffie, thee, koekjes, chips, chocolade, cacaopoeder, rijst, pasta, soep, blikgroentes, suiker, noten, rozijnen, zeep, shampoo, douchegel, conditioner, tandpasta, snoep.

De volgende artikelen zullen we NIET opnemen in de pakketten: alcoholische dranken, rookwaren, vers producten, kleding en producten met een houdbaarheidsdatum korter dan 25 januari 2024.

Kant-en-klare pakketten worden door ons gecontroleerd voordat ze worden uitgedeeld. Het kan zijn dat we besluiten om de samenstelling van die pakketten te veranderen.

Inleveren: U kunt uw bijdrage afleveren in de mand die vanaf 26 november in de toren van de Dorpskerk in Sleen staat op zondagmorgen. Er staat ook een mand in ons Centrum. Wanneer Ons Centrum geopend is voor een activiteit, kunt u daar ook producten inleveren.

Het is ook mogelijk om in te leveren bij Jans Kiers, de Hoek 4 in Erm of bij Sieger van der Laan, Boerhoornstraat 12 te Noord Sleen, of bij Erik Bos, Oosterbroekstraat 8 in Sleen. U kunt uw producten inleveren tot uiterlijk 10 december.

Maakt u liever een financiƫle bijdrage over? Dat kan natuurlijk op het bankrekeningnummer van de Diaconie: NL83 RABO 0159 2818 73 . Wilt u wel bij de omschrijving vermelden: kerstpakketten 2023?

Namens de Diaconie Protestantse Gemeente Sleen alvast hartelijk bedankt.

Voor meer informatie kunt u mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.