Ondersteuning projecten

Hoe kan je anderen over het leven van Jezus vertellen, zonder zelf te laten zien hoe Jezus wil dat wij met onze medemensen omgaan? Ieder mens telt voor Jezus. Hij verwacht van ons dat wij opkomen voor de allerminste. Een opdracht voor iedereen persoonlijk, maar ook voor onze kerk. Hoe geven wij daar invulling aan?

 

Financiële ondersteuning
Binnen beide kerken zorgen de zendingscommissie en de diaconie voor de financiële ondersteuning van projecten van 'Kerk in actie' en 'eigen' projecten. Dit geld wordt bijeengebracht door gemeenteleden via collecten en een financiële bijdrage aan de zendingscommissie. Voor één of meer projecten per jaar worden extra acties gevoerd. Deze staan apart benoemd aan de linkerkant (onder projecten).

 

Erop uit
Jaarlijks trekken gemeenteleden erop uit om daar te gaan helpen waar de nood heel hoog is. Meer informatie vindt u bij de subrubriek 'Gemeenteleden op pad', in de linkerkolom. Mist u mensen of projecten? Laat het ons even weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Zelf een project aanmelden?
Regelmatig wordt financiële ondersteuning voor projecten aangevraagd door gemeenteleden. Vaak zijn dit projecten, waar vanuit een christelijke basis, hulpverlening wordt gegeven. Ook u kunt dit doen. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..